Monumentje! op zomerreces. En daarna?

Glas-in-loodraam in voormalige burgemeesterswoning in Teteringen (NB).

Glas-in-loodraam

Beste lezer,

U merkt nog niet veel van de zomer? Ik ook niet. Behalve dan dat de kinderen een tijdje niet meer naar school gaan en ik mijn handen de komende weken vol heb. Dit weblog gaat dus een tijdje op een laag pitje, in elk geval tot half augustus.

Verschijnt er dan helemaal niets meer? Jawel. U kunt de komende weken elke week een top zoveel van mij verwachten. Een top 5 dit, een top 3 dat… U kent het wel. Dat zal ik op dins-, woens- of donderdag laten verschijnen.

Beraden

Tegelijkertijd zal ik me beraden op hoe Monumentje! na de zomer verder gaat. De kans is groot dat het niet meer in deze vorm blijft bestaan. In welke vorm dan wel? Daar denk ik nog even over na. Wie suggesties heeft…

Hoe dan ook, ik wens iedereen een prettige zomer en dank de vele trouwe bezoekers van dit weblog voor hun interesse!

Groet,

Ben Schattenberg

Advertenties

3 thoughts on “Monumentje! op zomerreces. En daarna?

 1. Goh, ik zou het jammer vinden als dit blog zou stoppen! Net ontdekt namelijk en ik lees het met groot plezier. Goede alternatieven: geen idee. Twitter vind ik zelf vervelend en volg het zo min mogelijk. Blog met twitterberichten ernaast misschien wel een optie.

 2. Dag Ben,

  Op de valreep van de vakantieperiode een prangende vraag aan jou. Wellicht herinner jij je nog jou blogartikel over Anneke de Bruin in Asten. Gemeente onwil tot behoud Rijksmonumentaal pand. OVA ( ondernemersvereniging Asten met name de voorzitter) en wethouder manipuleren de Heemkundekring die geen argumenten schijnen te kunnen generen. Alles loopt hier kantje boord.

  Ik vroeg mij af of je vergelijkbare projecten kent die een positieve wending kregen?

  Daarnaast vraag ik mij af wat de beste insteken zijn om tot dialoog te komen. Iedereen doet hier uitspraken maar geen van hen zijn werkelijk gefundeerd. Toch krijgt een OVA en gemeente het voor elkaar het publiek een rad voor de ogen te draaien.

  Ieder advies is welkom.

  Met dank en vriendelijke groet,

  Hendrik- Jan van Griensven

  Cul de Sac Salon voor Architectuur en Cultuur

  Albert van Cuijckstraat 19a 5721 JL Asten E marjangriensven@hotmail.com T 0493-695041 M 06-53423896 ( Marjan ) M 06-53762548 ( Hendrik- Jan )

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s