Voorlopig einde aan Monumentje!

Zeer geachte lezers,

Weblog Monumentje! gaat voorlopig stoppen. Echt stoppen. De reden hiervoor is heel simpel: ik heb er gewoon geen tijd meer voor. Ik studeer en heb een gezin. Daarnaast heb ik ook een sociaal leven. Dan moet ik op gegeven moment keuzes maken.

Vindt u het jammer? Ik ook. Tranen staan in mijn ogen. Maar nogmaals: af en toe moet je een moeilijke keuze maken.

Ik dank alle trouwe en minder trouwe lezers voor de aandacht en de belangstelling. Eens zal Monumentje! terugkeren of komt er een ander weblog van mijn hand. Ik hoop u dan terug te zien.

Nogmaals dank en tot ziens,

Ben Schattenberg

15 thoughts on “Voorlopig einde aan Monumentje!

 1. Hartelijk dank voor alle moeite. Je krijgt een mail zo vanzelfsprekend. Je weet echter niet wat een moeite het gekost heeft. Ik had ooit een droom een galerie openen, helaas moeten stoppen, Maar een kleine 7 jaar later, het wonder!! ik open weer een galerie. Soms lukt een herhaling, maar dat mag natuurlijk nooit ten kost van een gezin. Ik hoop overigens wel dat het je tzt lukt. Met vriendelijke groet Frank Stolk

 2. Bedankt Ben voor de vele genoeglijke en leerzame lees- en kijkuurtjes die je mij en ongetwijfeld velen met mij hebt bezorgd. Begrijpelijk en herkenbaar dat je bij tijd en wijle je prioriteiten moet herschikken. Wat mij betreft hebben je artikelen zeker naslagwaarde. Ik hoop dan ook dat je je blogomgeving laat staan, mede omdat ik op mijn site naar diverse artikelen van jou heb gelinkt, en omdat je er dan na de ‘sabbatical’ t.z.t. wellicht weer mee verder kunt gaan.

 3. was er eens wat goeds en dan stopt het,wat jammer!!!!!!!!!
  ik heb het met plezier doorgestuurd,die zullen het nu ook missen.
  maar bedankt en het beste dan maar groetjes an kistemaker.

 4. Ben ik heb genoten van je weblog, ik begrijp je keuze volledig en wens jou en je gezin een prettige toekomst, en wie weet tot een volgende keer????

 5. Beste Ben,

  Ik wil je bedanken voor de vele monumentjes die je liet verschijnen.
  Stuk voor stuk de moeite waard om te bekijken. Je liet op een speelse wijze aan ons zien hoe uniek, prachtig, mooi, lelijk, onderkomen en of totaal verwaarloosd ons cultureel erfgoed er in Nederland bij ligt. Altijd interessant!
  Jammer dat je (voorlopig) stopt. Ik ben het met je eens, dat jouw privéleven op de eerste plaats moet komen. Zeker wanneer er (kleine) kinderen deel van uit maken. Ik ben benieuwd, hoe lang je het zonder Monumentje uithoudt!
  Nogmaals dank voor de fijne presentaties.

  Vriendelijke groet,
  Louis op de Kamp
  Stichting Burgercomité St. Ludwig te Vlodrop.

 6. Hallo lieve Ben!
  ook ik heb mij altijd wieder verwondert dat je so een leuk stukjes schrijft! Ik had altijd ein spezial gevuld als ik las over die monumentjes. Zij kamen zo uit jou hart. Jij bent een bijzondere mens, Ben. Dit is een verlust voor de hele internetzgemeinschap!

  LG Günther

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s