Disclaimer

Monumentje! is een onafhankelijk weblog. De berichten geven de persoonlijke mening van de schrijver weer, niet van een werkgever, opdrachtgever of politieke dan wel maatschappelijke groepering. De schrijver stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die berichten kunnen hebben. Hij doet zijn best feiten zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven, maar kan niet garanderen of dat echt zo is. Op alle teksten is het auteursrecht van toepassing. Ook op deze. Deeplinken mag van de auteur altijd.

Afbeeldingen op deze site zijn zover de schrijver van dit weblog weet vrij van rechten of de rechten zijn in het bezit van de auteur. Van afbeeldingen waarvan deze auteur niet zeker weet of iemand er rechten over bezit, heeft hij geprobeerd die te achterhalen. Mochten er nu toch afbeeldingen op staan die auteursrechtelijk beschermd zijn, dan kan de maker dat laten weten via de pagina contact en zal de schrijver van dit blog ze zo snel mogelijk verwijderen.

Foto’s, filmpjes en geluidsbestanden die door de auteur zelf zijn gemaakt, zijn in beginsel rechtenvrij over te nemen, op voorwaarde van bronvermelding. Graag de naam van de auteur vermelden: Ben Schattenberg.

Iedereen is overal op dit weblog vrij om te reageren. De reacties hoeven niet per se de mening van de schrijver weer te geven. De auteur waardeert het ten zeerste als de reacties bij een blogbericht ook inhoudelijk aansluiten op het blogbericht. Hij houdt zich het recht voor discriminerende, anderszins beledigende, commerciële, door de wet verboden of andere uitlatingen die hem niet bevallen te verwijderen. Over een verwijderde of bewerkte reactie wordt niet gecorrespondeerd.

Anonieme reacties op dit weblog krijgen een behandeling volgens de Code van Brussen. (Ik distantieer me wel van het zinnetje waarin Bert Brussen asielzoekers en criminelen in één adem noemt.)

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s